Volgers

donderdag 3 januari 2013

Hoera 30 volgers!!!!!

Ja wel 30 volgers, ik heb nog een lootje in de pot gedaan en zo gauw er kleinkinders langs komen wordt er geloot wie er van die leuke slofjes uit mag zoeken
Zo gauw ik weer iets leuks heb gemaakt komt er weer een weggevertje
Deze grannies had ik nog over van een sprei die ik verleden jaar heb gemaakt,  die zal ik ook eens showen op mijn blog, maar ik heb deze dus uitgehaald, dan blijft dit over wat hieronder ligt, ik zocht kleurtjes, vond het zonde om nieuw te gaan halen en dan doe ik dus zo!!!
Allemaal bedankt voor jullie leuke reacties op die enorme doos met wol, dat worden sjaals en omslagdoeken die jullie zeker langs zien komen

13 opmerkingen:

jokiedebeer zei

Jij gaat hard met je volgers, leuk hoor. Maar wat nu, die mooie grannies uitgehaald. Maar ja als je het garen nodig hebt dan moet het maar he.
Wat ga je er voor moois mee maken?

groetjes joke

janieworkum zei

Ja je kan je haak garen wel meerdere malen gebruiken, dat maakt het wel leuk.
groetjes Janie

Anna zei

Lovely !
Love the mix of the colors...
Hug
Anna

Unknown zei

van harte gefeliciteerd met de 30 volgers! en zeker een goed idee dat recycle:)

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de 30 volgers jij gaat hard.Groetjes Joke

mery,s maaksels zei

gefeliciteerd met je dertig volgers ,het gaat wel hard bij jou hoor het lijkkt wel mond op mond reclame,maar tis je gegund tineke gr mery

Unknown zei

30 volgers! dat is veel zeg, heel erg proficiat ermee! :)

marmarel zei

Ahhh, heb je die leuke vierkantjes uitgehaald? Ik zie dan gelijk van alles voor mij wat je daar mee had kunnen doen, maar ja als je 't ergens anders voor nodig hebt! :-) Gefeliciteerd met je 30 volgers!

Anoniem zei

joehoeeeeeeeeeeeeeeeeee daar ben ik dan volger 31 ha ha
ik ga jou ook met heel veel plezier volgen

lieve groet jenneke

Hermie zei

gefeliciteerd, leuk hoor, inmiddels 30 volgers, ga zo door. Ik wens je een heel fijn 2013 met vooral ook heel veel handwerkplezier

Creahannie zei

Ach wat jammer waren zó leuk,maar als je ze ergens anders voor kan gebruiken is er iets voor te zeggen,ben benieuwd wat het worden gaat.

Gr Hannie

Creahannie zei

Hoi Tineke,

ik kom je even zeggen dat de colsjaal bij mij is aangekomen.in het echie is-ie nóg mooier!!!Dankjewel voor dit leuke cado-tje!

Groetjes Hannie

JoJo zei

Yes het is gelukt om op je blog te komen. Ik ben volger 32 geworden. Mag ik ook nog meedoen aan je give away? Ik vind de slofes namelijk erg leuk.

Powered By Blogger