Volgers

donderdag 18 juli 2013

En het kwam goed................

Gelukkig ,Angelique vanxxxxx  kan eindelijk van de weggever genieten, de mallen had ik gewonnen bij Pronty,(dat wilde Martine weten) ik heb er een aantal weggegeven, ook zijn er een paar zoek geraakt intussen, maar wie weet komen die ook nog tevoorschijn nadat ik heel boos ben geweest tegen de post beambte
Verder werd ik zelf verrast mer deze weggever bij Eigenwijzz nogmaals heel erg bedankt zo leuk zulke post
Is dit mijn uitzicht als ik languit op mijn lounge bed lig, ik ben een beetje dizzy kreeg vanmorgen bij de pijn bestrijding weer een dosis toegediend waar ik van aan het bij komen ben en mag voor 4 blokkades terug komen als ik er aan toe ben..........................mmmmmmmmmmmmm,,,,....

Nog maar zo'n uitzicht foto, mijn lief gaat vandaag de uitgebloeide bloemen eruit halen en dan is het meest even kaal, het vraagt wat onderhoud maar je hebt er ook wat voor


En nog zo'n grappig hoekje op mijn eigen terras, vakantie rond om huis, het is genieten!!!!!!!!!!!!!!!!

16 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een beeldige bloemen, heerlijk zomers
groetjes Janie

hobbyloes zei

Hoi Tineke, hoop dat het goed helpt, de pijnbestrijding. Kom net terug van het strandje, nog nat van het zeewater. Ze zeggen bij ons dat het zoute water overal goed voor is, als je wondjes hebt of dergelijke, maar weet niet goed of dat in jouw geval ook zo is, ik wou dat je ook bij ons was, wat zou dat gezellig zijn.
lieve groetjes, Loes

Onny zei

Wat een heerlijk uitzicht zeg. Zeker genieten, dan hoef je ook niet weg toch ;-)

Unknown zei

Wat een prachtige bloemen pracht. Das genieten. en hopelijk vergeet je dan je pijn een beetje...
Grtjs
Daniëlle

Tine zei

de aanhouder wint... uiteindelijk toch het pakje op de plaats van bestemming..
Wat een heerlijk uitzicht heb jij vanaf je lounge bed... Ik vertoon mezelf even niet in de tuin, het is me net even te warm in de tuin.. vanavond is het er wel goed toeven, dan ga ik van mijn blommetjes genieten ;)

tine

Angélique zei

En of ik van mijn pakketten geniet! :-)
Heerlijk uitzicht, zo maak je van de nood een beetje een deugd, ik kan me zo voorstellen dat je liever er op uit zou trekken of iets dergelijks. Sterkte daar!

huis tjokvol zei

oo heerlijke plekjes,geniet ervan

gr yvonne

Hobbyrita zei

Angélique dan toch bereikt eindelijk! Goed, ik heb het verhaal bij haar ook gelezen, wat een toestanden zeg met de post! Hopelijk helpt je pijnbestrijding, hou je toch maar wat rustig en geniet van je vakantie-uitzicht vanuit je loungezetel :)
Grtjes, rita.

Unknown zei

Wat een prachtige bloemenpracht!! En ik las het net op het blog van Angelique,jeetje wat een post-avontuur zeg!

Doe je rustig aan? Sterkte!

Liefs Henrike

Unknown zei

zeker prachtig in de tuin, en ja het heeft onderhoud nodig.
wat een verhaal hey van de post haha gelukkig is het nu goed gekomen !

Es zei

heerlijk heh die kleurenpracht,,,zeker als je even moet bijkomen...
Liefs uit de hommeltuin
XX

Lizette zei

Oh wat fijn dat het pakketje eindelijk is aangekomen!!! En jij heel veel sterkte gewenst, het uitzicht in je tuin is in ieder geval prachtig. Groetjes!

Unknown zei

Fijn dat mijn pakketje bij jou is aangekomen, veel plezier ermee. Fijn weekend.

zelda zei

Wat fijn dat het eindelijk gelukt is met het pakketje. Prachtige bloemen! !!!

Maddy zei

Wat een toestanden met die post, ik las het net bij Angelique!! Heerlijk uitzicht in je tuin met al die mooie bloemetjes, ik kan daar ook echt enorm van genieten! Als ik héél eerlijk ben, ben ik zelfs liever thuis dan dat ik op vakantie ga hoor, ik geniet juist zo van mijn eigen spulletjes om me heen...hahaha! Hopelijk voel je je weer iets beter! Fijne Zaterdag! Grtzz..Maddy

Hermie zei

wat goed dat het pakje nog terecht is gekomen.
Je hebt een leuk uitzicht zo met al die bloemen, ik kan daar ook zo van genieten op ons terras. Heb je die scherven bewust op die ene pot gelegd? Zomaar voor de leuk?

Powered By Blogger